sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hello I'm Yellow

Yhtenä päivänä bongattiin kotimatkallamme keltaisten puiden ympäröimä alue, johon puut olivat ripotelleet tien täydeltä lehtiä! Näky oli niin pirteä ja syksyinen, että nappasimme paikalta päivän asukuvat. :) Tällä hetkellä ei voikaan enää ihailla moisia pirteitä värejä, joten tyydytään fiilistelemään näitä tunnelmia viikon takaisten kuvien parissa!

110

125

190

Uudet saappaatkin pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön. Olen kyllä niiiiiin tyytyväinen tähän ostokseen, sillä kengät ovat jalassa supermukavat ja kaupan päälle myös hyvännäköiset. :)

150

141

169

133

130

"Otetaan sellainen kuva, jossa heitän näitä lehtiä ilmaan ja ne leijailee silleen hienosti ilmassa!" Joo just joo... Oli vähän hienonpi ihan kuvitelma tasolla. :D

153

159

175

139

Huivi - Guess
Neule - H&M
Takki - Zara
Hanskat - Nelly
Housut - Dr.Denim
Kengät - MK

Herkkupäivä saapui kotiin etuajassa, kun kaupassa pyöriessäni mukaan tarttui salaattitarpeiden lisäksi pakastepizza! En tykkää tavallisen pizzerian pizzoista kovinkaan paljon ja yleensä pizzeriaan mentäessä tilaankin mielummin kebabin. Ristoranten pakastepizzat ovat kuitenkin mielestäni ihan älyhyviä! :D

074

Syömme monesti pizzan puoliksi ja valmistamme jonkun salaatin kylkeen. Tällä kerralla valmistin mansikka-vuohenjuustosalaattia.

Tarvikkeet

080

Rukolaa
Salaattia
Vuohenjuustoa
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja
Mansikoita
Balsamicokastiketta

087

Raikas, nopea ja herkullinen! :)

093

Ruokajuomaksi valmistin meille isot lasilliset maustettua jäävettä. Lorautimme sekaan vielä mango-appelsiinimehua lisää makua tuomaan.

200

204

Ja näinpä luotiin pizzahetkestä astetta herkumpi kokonaisuus pienillä yksinkertaisilla lisäyksillä! ;)

Herkullista sunnuntaita! Itsehän painun pian töihin sunnuntaitani viettelemään. Voin sanoa, että tähän sohvalle jääminen houkuttelisi sataprosenttia enemmän. :D

28 kommenttia:

  1. Upeita kuvia kaunonkainen!!♥ Sun pitäis lopetgaa nuitten ruokakuvien julkaiseminen koska muöle tulee aina nälkä ku noi ruuat on niin herkullisen näkösiä!;----) ja heeei mukavaa työpäivää!;D

    VastaaPoista
  2. Vitsi ei Jyväskylässä oo enää todellakaan ton näköstä! Pelkkiä tyhjiä puita ja lehdet haravoitu jo pois :( ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ole enää täälläkään! :( viikon takaiset kuvat kyseessä. Kiitos Sara! <3 :)

      Poista
  3. Sun tyyli on kyllä tosi upee, oon saanu paljon vinkkejä ja inspiraatiota omaanki pukeutumiseen näistä sun asukuvista! :) Ja toi sun hymy valaisee synkemmänkin päivän<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Milla kiitos paljon! Kiva kuulla, että on inspiroinut! :) <3

      Poista
  4. Voi miten upea lehtitausta!! Noi saappaat on kyllä niin ihanat <3

    VastaaPoista
  5. Paljonko maksoit noista saappaista, kun eikö ne ollut alennuksessa? Aivan ihanat :)

    VastaaPoista
  6. Minkä takia oot ihan yksin Suomessa, etkä mennyt perheesi mukana Saksaan? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehen mä yksin oo, iskä ja sen perhe asuu Suomessa, isoveli ja sen perhe ja annikin on vain puoli vuotta, joten kohta sekin on jo Suomessa! :)

      Poista
  7. Ihania kuvia :). Nam nuo ruuat näyttää ihan liian hyville, varsinkin ku ootan ite että saisin ruokaa :D.

    VastaaPoista
  8. Millaiset pohjat noissa kengissä on? Ja onko niissä mitään vuorta? Ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskellä kohokuviota ja sitten tuollainen matala korko. :) ei ole valitettavasti vuorta. :/

      Poista
  9. Oot kyllä mielettömän kaunis ja noi kengät on niin ihanat! :) Missä oot muuten töissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! :) oon ihan vaan ruokakaupassa töissä opintojen ajan. :)

      Poista
  10. Moi! Oon menossa tänään työhaastatteluun ruokakauppaan ja kun ilmeisesti säkin työskentelet ruokakaupassa niin olisiko sulla antaa mitään vinkkejä sinne?? Haastattelu on vielä osaksi ryhmähaastattelu niin osaisitko sanoa miten pitäisi "toimia" jotta olisin vahvoilla ja saattaisin jopa saada paikan:)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole iloinen, positiivinen ja aktiivisen oloinen. Onko sulla aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, jos on niin oikein painota sitä nykyään kaupat haluaa parhaita mahdollisia asiakaspalvelijoita erottuakseen muista kaupoista. Onko sulla aikaisempaa kassakokemusta? Vaikka monissa liikkeissä on eri kassajärjestelmät on siitä silti valtavasti hyötyä, jos on kuitenkin joskus käyttänyt jotakin kassaa edes. Osaatko monia kieliä? Kerro se, kielitaidosta on nykyään kaikissa töissä hyötyä. Tiedätkö jotain kaupasta jonne haet, jos tulee tilaisuus niin kerro miksi haluat juuri heille töihin. "haluan saada monipuolista kaupan alan työkokemusta ymsyms" :) onnea paljon haastatteluun, toivotaan, että tärppää! :)

      Poista
  11. Kiitos Essi tosta oli paljon apua !<3 Mulla on siis aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myös kassankin käytöstä niin ne auttoi joo tosi paljon=)! Ja ainakin mulle jäi tosi hyvä fiilis siitä haastattelusta saa nähdä kenet valitsee !! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos pystyin olla avuksi! :)<3 Hienoa, että jäi hyvät kutinat haastattelusta, eiköhän se paikkakin sieltä aukea... ;) !

      Poista
    2. Essi !! Mulle tuli perjantaina soitto että mut otetaan oikein mielellään sinne töihin !!! Oon niin ilonen !!!:) Kiitos vielä avustasi hih=)

      Poista
    3. Eikä !!! Jee! Sairaasti onnea! :D<3

      Poista
  12. Vitsi miten ihania kuvia! Ihana asu ja pirteä fiilis :) Ja sinulla on aivan upeat hiukset, niinkuin varmaan jatkuvasti kuuletkin. Ihana blogi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olipas nyt ihana kommentti! Kiitos kovasti Jasmiina. :) <3 mä tykkäsin kans näiden pirteästä tunnelmasta keltaisine lehtineen!

      Poista
  13. Siis pakko sanoo et musta on ihan mahtavaa et kerranki törmään bloggaajaan joka pistää kuvan valmispizzasta tänne blogiin! Tuntuu et se on joku tabu et kaiken täytyy kuvissa olla terveellistä ja oot ällöttävä jos syöt jotain valmispizzaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, enpä tullutkaan edes ajatelleeksi, ettei tällaiseen kovin usein törmääkään! :D Mutta nyt kun mainitsit, niin enpä ole tainnut itsekkään bongata lukemistani blogeista vielä koskaan valmispizzaa. :D

      Poista