keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uudenvuoden meikki

Oikein ihanaa ja jännittävää huomenta! Vuorossa olisi postaus uudenvuoden juhlahuminan sekaisista valmistelutuokioista!

Juhlameikkini ei poikkea arkimeikistäni mitenkään erityisen radikaalisti. Kaikki sävyt vaan ovat astetta tummempia ja kaikkea on vielä vähän enemmän. Tuuheat mustat tekoripset, tummanruskea luomiväri, valkoiset ja hieman glitteriset luomivärit, aurinkopuuteri ja vaaleat huulipunat kuuluvat usein juhlameikkiini.

098

Uudeksi vuodeksi halusin vielä jotakin pientä extraa, joten lisäsin meikkiin Saksasta hankittua hopea-glitteristä eyelineria. Uudenvuoden meikissä mulla ei ainakaan päde sanonta "vähemmän on enemmän" vaan pikemminkin "enemmän on enemmän". :D

040

083

Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomen meikkivoiteella  ja lisäämällä luomelle "shokkivalkoista" luomiväriä. Eli ei mitään ihan vähän beigeä/vaaleaa sävyä, vaan kunnon valkoisen sävyistä.

082

068

Lähdin tapailemaan luomen ulkonurkkiin ruskealla luomivärillä "banaanivarjostusta" niin, että luomen uloimpana oli kaikkein tumminta sävyä ja keskemmäs mentäessä häivytin enemmän.

085

Tässä vaiheessa levitin luomen keskelle vielä kultaista kimaltelevaa luomiväriä liukuvärjäys-taktiikalla, joka ei kuitenkaan kuvassa näy kovin selkeästi. 

Häivyttelyjen jälkeen lisäsin yläluomelle myös eyelinerin perinteiseen kissamaiseen tapaani. Vedin myös alaluomelleni ohuet rajaukset. 

073

079

Lisäsin glitteristä eyelineria yläluomen päälle vähän matkaa sisäsilmästä keskelle päin. Laitoin sitä heti mustan eyelinerin päälle ohuena viivana.

089

Lisäsin myös alas sisäluomelle valkoista kajaalia hieman lisää valoa tuomaan.

094

092

Ripsivärin vuoro. Käytin meikissä Lorealin vedenkestävää Volume Million Lashes - ripsiväriä. Harja on juuri sopivan tuuhea, mutta silti kärjen ohuemmalla harjalla saa lisättyä väriä hieman pikkutarkemminkin tarvittaessa.

112

Lopuksi lisäsin meikkiin vielä tuuheat tekoripset. Joudun aina leikata näitä kokonaisia tekoripsiä hieman sivuilta lyhyemmiksi, sillä silmäni ovat sen verran pienet tai lyhyet?, että kokonaisina nämä menisivät reippaasti yli rajojen!

122

116

Näillä juhlistetaan tänään uusi vuosi tervetulleeksi Himoksella ystävien kera!

Asuksi hyvin glitteriseen meikkiin valitsin kullanhohtoisen mekon. Sovittiin mökkiporukkamme kanssa, että laitetaan jotakin hieman juhlavampaa yllemme uudenvuoden aatoksi, joten mekko kävi hyvin tähän tarkoitukseen.

017

Nappasin Saksasta myös mukaani hieman uudenvuoden rekvisiittaa ja kotipuolesta hankin vielä värillisiä ja värittömiä tähtisädetikkuja.

012

En ole oikein raketti-ihmisiä, mutta koska tiedän, että pojat meinaavat niitä räjäytellä tänäkin vuonna, varauduin meininkeihin suojalaseilla. Tietysti pinkeillä sellaisilla! 

024

Raketit ovat hauska juttu siihen asti, kunnes joltakin irtoaa silmä. Muista suojalasit! 

Ihan huippuja uudenvuoden juhlia, nauttikaa täysillä, hullutelkaa ja hölmöilkää huolettomasti, naurakaa sydämenne kyllyydestä ja viettäkääpä unohtumaton päivä ja ilta! Hyvää vuoden viimeistä päivää ja vielä parempaa tulevaa vuotta!

Nähdään ensi vuonna. ;)

12 kommenttia:

  1. Kiva kun teit tän postauksen! :) ihana meikki, oot kyllä tosi kaunis! Voisin kokeilla itekin jotain tuon tyylistä! Ihanaa uuttavuotta Essi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Saija! <3 tää on kyllä aika helppo ja nopea toteuttaa. :) samoin sulle!

      Poista
  2. Mua vähän masentaa, okei paljon, kun joudun olee uudenvuodenaaton ihan yksin kun olen kuumeessa. :( tylsää kun muut on lähdössä juhlimaan ja ite makaat sängyssä! Onko mitään vinkkejä mitä tekemistä keksis koska oon kuitenkin täysissä järissä sinänsä enkä kuumehoureissa niin pahasti kuin eilen? :( :D ja toki omistan eläimiä niin siinä on hyvä et niitä kun ei saa jättää yksin kun muutenkin niitä pelottaa raketit, mutta silti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika kurjaa kyllä.. :( mut kipeänä ei oikein voi muuta. En oo koskaan viettänyt uuttavuotta yksin, mutta voitko mennä viettelemään sitä perheesi kanssa, vaikka kipeä oletkin? Toivottavasti saat vietettyä kuitenkin mukavan uudenvuoden<3

      Poista
  3. Eikä miten hienot suojalasit! :)

    Ja ihana meikki, toi hopeaglitteri eyeliner näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, jep! No mustakin just uuteenvuoteen sopiva tuo glitteritsydeemi! :)

      Poista
  4. Muuten kaunis ja huoliteltu meikki, mutta saa mielestäni silmäsi näyttämään pieniltä kasvoissasi :(

    VastaaPoista
  5. Ihana meikki! Just sopivan näyttävä uuteen vuoteen, muttei kuitenkaan överi. Sulle sopii tosi hyvin tuo kissamainen rajaus :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos paljon Anne. :) Joo mä oon kyllä niin tottunut itsekin noihin "kissarajauksiin". :D

      Poista
  6. Oon saanu sulta ihan upeita meikkivinkkejä! Kommeintoinki viime postaukseen tai sitä edeltävään, että ostin Emotionista sen saman pinkin huulipunan ku sulla ja tilasin myös saman tyylisen luomiväripaletin Ebaysta mitä tuo Kikon :) Hehee oon kunnon matkija. :D Ei vaan noi näyttää niin sika upeilta, joten oli pakko itekkin kokeilla. En oo ennen kultaa ja ruskeeta silmämeikissä pahemmin käyttäny ja nyt sit rakastuin, kiitos sun :)

    Saan sulta tosi paljo inspiraatioo ja tää blogi saa aina niin hyvälle tuulelle! Kiitos siitä :)<3

    Hyvää uutta vuotta Essi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, miten huippua kuulla! Tarkoitus onkin, että täältä sais hyviä pieniä vinkkejä arjen touhuihin! :) hyvää uutta vuotta sullekin. <3

      Poista